ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΣΑΣ. ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

Η BRAMAC έχει πάνω από 45 χρόνια εμπειρία στην παραγωγή και εξέλιξη ολοκληρωμένων συστημάτων για μία ανθεκτική και μακρόβια στέγη με βάση το τσιμεντένιο της κεραμίδι. H BRAMAC αποτελεί μέρος του ευρύτερου γκρουπ των εταιρειών του ομίλου MONIER και με την κορυφαία ποιότητα των προιόντων της είναι σε θέση να προσφέρει 30 χρόνια εγγύηση για το κεραμίδι και επιπλέον 15 χρόνια εγγύηση σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί το ολοκληρωμένο σύστημα στέγης που προσφέρει.

BRAMAC CLASSIC

Το μοντέλο classic της BRAMAC αποτελεί την ιδανική λύση είτε για τη στέγη στο νέο σας σπίτι είτε για την αντικατάσταση της ήδη υπάρχουσας στέγης. Οι επιφάνειες BRAMAC παρέχουν μια ομοιόμορφη επιφάνεια, μεγαλύτερη αντοχή του χρώματος του κεραμιδιού και καλύτερη προστασία απέναντι στα καιρικά φαινόμενα.

Classic

BRAMAC CLASSIC PROTECTION

Το μοντέλο CLASSIC PROTECTION της BRAMAC αποτελεί την εξέλιξη του απλού CLASSIC με πρωτοποριακή επιφάνεια τριών στρώσεων που δίνει ένα ελαφρώς γυαλιστερό φινίρισμα ενισχύει ακόμη περισσότερο τις ιδιότητες του και επιπλέον προσφέρει μια ασύγκριτη προστασία απέναντι σε μύκητες και μικροοργανισμούς που μπορεί να αναπτυχθούν στην στέγη σας.

Classic Protection