Η BRAAS, είναι μεταξύ των μεγαλύτερων ιταλών κατασκευαστών κεραμιδιών, είναι μέλος του Ομίλου MONIER, του παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα της στέγης.

Πάντα προσεκτικοί με τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά και το τυπικό μεσογειακό στυλ η BRAAS προσφέρει πήλινα κεραμίδια υψηλής ποιότητας μέσα από μία υπερσύγχρονη διαδικασία παραγωγής που ξεκινάει φυσικά από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών, τον αυστηρό έλεγχο των προϊόντων και των διαδικασιών των πλήρως αυτοματοποιημένων μονάδων παραγωγής. Η γκάμα περιλαμβάνει μοντέλα όπως τα κεραμίδια Coppo Domus, Monocoppo, Vario 5 κ.α τα οποία είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία ποικιλία των επιφανειών και χρωμάτων για να καλύψει τις αισθητικές σας ανάγκες

Με την κορυφαία ποιότητα παραγωγής που προσφέρει η BRAAS έχει την δυνατότητα και προσφέρει 30 χρόνια εγγύηση στα κεραμίδια COPPO DOMUS και 10 χρόνια στα υπόλοιπα μοντέλα της.

coppo domus

Coppo Domus

Ένα νέο παλιό προϊόν, τα Coppo Domus μοιάζουν να είναι φτιαγμένα στο χέρι ένα προς ένα, όπως τα παλιά κεραμίδια. Οι νέοι χρωματισμοί έχουν εμπνευστεί απ’ το Ιταλικό τοπίο, την Ιταλική φύση, τις μεσαιωνικές γειτονιές και το μεσογειακό στυλ. Συνδυάζοντας με γούστο τους χρωματισμούς είναι δυνατόν να δημιουργηθούν καταπληκτικές καλύψεις με προσωπικότητα και επιβλητικότητα,

Ενδείκνυται κυρίως για ανακαινίσεις ή νέες κατασκευές που θέλουν ένα πιο παραδοσιακό στυλ.

Με αποτέλεσμα ίδιο με το βυζαντινό κεραμίδι αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τους μηχανικούς και τους τεχνίτες σε οικισμούς οι οποίοι κρίνονται διατηρητέοι καθώς έχει όλα τα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης ενός ρωμαϊκού κεραμιδιού με το αισθητικό αποτέλεσμα του βυζαντινού.

Με 30 χρόνια εγγύηση αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για την στέγη σας.

Vario 5

Vario 5

Το κλασσικό επίπεδο γαλλικό κεραμίδι, ένα ευέλικτο κεραμίδι με μεγάλη ευκολία τοποθέτησης. Συνεχίζει το κλασσικό στυλ του μασσαλιώτικου κεραμιδιού που έχει τις ρίζες του στον μεσαίωνα.

Το Vario 5 διατίθεται με 10 χρόνια εγγύηση


5534601708

Σειρά προϊόντων για καβαλάρη και μετώπη

Ένα σωστό σύστημα στέγης πρέπει να συνοδεύεται και από τα κατάλληλα υλικά που να βοηθούν στον σωστό εξαερισμό της στέγης σας αλλά παράλληλα να μην επιτρέπουν την είσοδο σε αυτή( π.χ πουλιά, τρωκτικά κ.λ.π) Με το ολοκληρωμένο σύστημα στέγης τηςMONIER θα ησυχάσετε μια και καλή!

Monocoppo

Monocoppo

Το Monocoppo αποτελεί την λύση της BRAAS στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές οι οποίες κρίνονται ως διατηρητέες διότι είναι ένα κεραμίδι με όλα τα πλεονεκτήματα του ρωμαϊκού, χαμηλό βάρος, εύκολη τοποθέτηση μικρότερο κόστος εργατικών, αλλά με το αισθητικό αποτέλεσμα του παραδοσιακού βυζαντινού κεραμιδιού.

Ιδανικό για καμπυλωτές κατασκευές καθώς έχει μεγάλη ευελιξία στην τοποθέτηση και αγκαλιάζει τις γραμμές της κατασκευής.

Το Monocoppo διατίθεται με 10 χρόνια εγγύηση.


Coppo Trafilato

Coppo trafilato

Η κομψότητα των παραδοσιακών γραμμών και η γοητεία των κλασσικών αλλά και πεπαλαιωμένων χρωμάτων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του βυζαντινού κεραμιδιού της BRAAS.

Ταιριάζει απόλυτα σε κάθε περιοχή και προσφέρει μία απαράμιλλη αισθητική στην στέγη σας.

Το βυζαντινό κεραμίδι της BRAAS υπάρχει και με ειδικό τακουνάκι στο κάτω μέρος για την καλύτερη εφαρμογή του στις τεγίδες.

Το Coppo Trafilato διατίθεται με 10 χρόνια εγγύηση

Flexa Portoghese

Flexa Portoghese

Το κεραμίδι αυτό αν και εμφανισιακά όμοιο με το γνωστό ρωμαϊκό κεραμίδι προσφέρει εξαιρετική ευελιξία στην τοποθέτηση του λόγω της ιδιαίτερης κατασκευής του μπορεί να τοποθετηθεί με απόσταση καδρονιού που κυμαίνεται από 35-37.

Το Flexa Portoghese διατίθεται με 10 χρόνια εγγύηση.


idika_Temaxia

Ειδικά Τεμάχια

Ειδικό κεραμίδι από την WIERER για μεγάλες επιφάνειες με μικρή κλίση έως 10%. Λόγω του μεγάλου μεγέθους χρειάζεται μόλις 5 τεμ/μ2, ενώ μειώνει το βάρος σε 40 Kg/μ2 και τον αριθμό των καδρονιών της στέγης, αφού το μουρέλο (απόσταση καδρονιού) αυξάνεται σε 48cm. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση λόγω του ότι χρειάζεται τα μισά κεραμίδια σε σχέση με τα κοινά