Η Claus με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην κατασκευή παραθύρων στέγης αποτελεί την ιδανική επιλογή για να μετατρέψετε την σοφίτα σας σε ένα χώρο για όλη την οικογένεα φέρνοντας το φως και τον αέρα σε χώρους που εώς τώρα ήταν ανεκμετάλλευτοι.

Με την ευρεία γκάμα της Claus η οποία αποτελείται από παράθυρα στέγης διαφόρων τύπων, εσωτερικές τέντες σκίασης, ηλεκτρικούς μηχανισμούς, εξωτερικά σκίαστρα κ.α θα βρείτε σίγουρα αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας φέρνοντας παράλληλα στο χώρο σας την ιταλική κομψότητα και σχεδιασμό

Τα παράθυρα στέγης γενικώς λόγω της θέσης τους δέχονται καθημερινά τις πλέον ακραίες επιδράσεις των καιρικών φαινομένων. Τα παράθυρα στέγης είναι μία πρωτοποριακή και ταυτόχρονα αξιόπιστη λύση που ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες για αξιοποίηση του χώρου κάτω από την στέγη, εξασφαλίζοντας τον πλήρη φωτισμό και αερισμό του, σε συνδυασμό με απόλυτη στεγάνωση της στέγης και άψογη λειτουργία σε βάθος χρόνου.
Τα παράθυρα στέγης είναι εφοδιασμένα με σύστημα εξαερισμού,για να αερίζεται ο χώρος σας με απόλυτη ασφάλεια ακόμη και όταν απουσιάζετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Ο έξυπνος σχεδιασμός των παραθύρων οροφής εξασφαλίζει την πολύ εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση ακόμη και σε έτοιμες στέγες