Η FBM είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής κεραμικών κεραμιδιών στην Ιταλία, με εμπειρία πολλών δεκαετιών στην παραγωγή πολλών τύπων κεραμιδιών περιλαμβανομένου και του παραδοσιακού βυζαντινού προσφέρει ένα άριστο ποιοτικά και αισθητικά προϊόν το οποίο διατίθεται με γραπτή εργοστασιακή εγγύηση 10 ετών.

Η κορυφαία ποιότητα των κεραμιδιών της FBM είναι αποτέλεσμα της προσεκτικής επιλογής των πρώτων υλών καθώς και του σωστού ψησίματος του κεραμιδιού

FBM – Βυζαντινά Κεραμίδια

Tegola Portoghese

Το ρωμαϊκού τύπου κεραμίδι της FΒΜ χαρακτηρίζεται από μία καμπυλότητα πολύ πιο έντονη και ιδιαίτερα ψηλότερη από τα άλλα ρωμαϊκά κεραμίδια της αγοράς ενώ με το κούμπωμα που έχει στο πλαϊνό του πτερύγιο εξασφαλίζει την μέγιστη στεγανότητα. Η μεγάλη ποικιλία σε χρωματισμούς επιτρέπει να πετύχουμε το ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα...

Coppo 45cm και Coppo 50cm

To βυζαντινό κεραμίδι της FBM αποτελεί ένα σημείο αναφοράς στην κλασσική αρχιτεκτονική, ιδανικό είτε για αναστήλωση παλιών κτιρίων είτε για το νέο σας σπίτι εγγυάται απόλυτη στεγανότητα, αντοχή και φυσικά ένα εξαίρετο αισθητικό αποτέλεσμα στην στέγη σας μέσα από την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών στην οποία διατίθεται.

Διαβάστε περισσότερα...

Ειδικά Τεμάχια FBM

Ειδικά τεμάχια για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος στέγης, Η τεχνικά λειτουργική σκεπή είναι εκείνη που πραγματοποιείται αποτελεσματικά και με τρόπο ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου και η αποστολή της είναι να προστατεύει το σπίτι από εξωτερικούς παράγοντες, εξασφαλίζοντας υψηλή άνεση.

Διαβάστε περισσότερα...