Κεραμίδια

Η Εταιρία μας εισάγει και διαθέτει σε όλη την ελληνική αγορά τα κορυφαίας ποιότητας αντοχής και αισθητικής κεραμίδια τον εταιριών WIERER,BRAAS,FBM και BRAMAK από το 1988.
περισσότερα →

Μεμβράνες

Για την απόλυτη προστασία τις στέγης σας διαθέτουμε σε αποκλειστικότητα τις κορυφαίες μεμβράνες του Group Monier σε μεγάλη ποικιλία για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης σας.
περισσότερα →

Ξυλεία

Στις εγκατάστασεις μας θα βρείτε ευρωπαϊκή πριστή ξυλεία στέγης, εμφανή ξυλεία, σύνθετη ξυλεία καθώς και ταβάνια,πατώματα και laminate.
περισσότερα →

Μονωτικά

Στην εταιρία μας θα βρείτε λύσεις μόνωσης για τη στέγη σας, τι Θερμοπρόσοψη και τι ταράτσα με όλη τη γκάμα προϊόντων της FIBRAN,ISOMAT,ALCHEMICA και INDEX.
περισσότερα →

Είδη Στέγασης

Ασφαλτικά κεραμίδια σε διάφορα σχέδια και χρώματα για λύση χαμηλού βάρους όπως επίσης panel και τσίγκος για βιομηχανικά κτίρια αποθήκες και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.
περισσότερα →

Υδρορροές

Υδρορροές αλουμινίου βαρέως τύπου με ηλεκτροστατική βαφή τις hydroalumin όπως επίσης και απλές υδρορροές αλουμινίου.
περισσότερα →

Αδρανή Υλικά

Από εμάς μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα αδρανή υλικά και τα είδη ξηράς δόμησης.
περισσότερα →

Θέρμανση

Στην έκθεση μας μπορείτε να βρείτε σόμπες και λέβητες πέλλετ της εταιρείας Ravelli και Progetto Pellet, τζάκια αερόθερμα και υδραυλικά τον climacalor, sithec και edilkamin όπως επίσης και μεγάλη γκάμα από ξυλόσομπες.
περισσότερα →