Σύνθετη ξυλεία

Σύνθετη ξυλεία από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Γερμανίας και της Σλοβακίας. Η σύνθετη ξυλεία χρησιμοποιείται για εμφανείς κατασκευές με μεγάλες αποστάσεις και υψηλές απαιτήσεις σε αντοχή . Κάθε τεμάχιο σύνθετης ξυλείας μας είναι συσκευασμένο με πλαστικό για να διατηρείται αναλλοίωτο. Η σύνθετη ξυλεία παράγεται από τεχνητά ξηραμένη ξυλεία απ’ όπου έχουν αφαιρεθεί τα σημεία της ξυλείας που μειώνουν την αντοχή της ( όπως μεγάλοι ρόζοι, θύλακες, κ.λ.π.) και έχουν συγκολληθεί με εξαιρετικής αντοχής κόλλες και ειδικό σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας έτσι ώστε να έχουμε ένα τελικό προϊόν εξαιρετικής αντοχής και άριστου αισθητικού αποτελέσματος. Η αποθήκευση της γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένα στεγασμένα ράφια.

Διαθέσιμες διατομές

8Χ16 cm

8X18 cm

12X12

10X20

Διαθέσιμα μήκη

2-13m

2-13m

2-13m

2-13m

Ρωτήστε μας για διαστάσεις που υπάρχουν διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας

Πλανισμένη ξυλεία

Πλανισμένη ξυλεία εισαγωγής από χώρες της Σκανδιναβίας για χρήση σε εμφανείς στέγες, πέργκολες και βεράντες για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις και διατομές για την κάλυψη των αναγκών σας

Εμποτισμένη ξυλεία στέγης

Εισαγωγή απλάνιστης ξυλείας κεραμοσκεπών από Τσεχία, Σλοβακία και Βουλγαρία με φιλικό προς το περιβάλλον εμποτισμό διαλύματος από άλατα βορίου και χαλκού για επιμήκυνση της φυσικής διάρκειας ζωής και προστασίας από μύκητες (σηπτικούς και χρωστικούς) και έντομα όπως το σαράκι. Ο εμποτισμός γίνεται στις εγκαταστάσεις μας.

Διαθέσιμες διατομές

7Χ12cm

8Χ15cm

Διαθέσιμα μήκη

4-6m

4-9m

Καδρόνια

κυρίως από ξυλεία ελάτης. Διατίθενται σε πλανισμένα ή απλάνιστα με εμποτισμό ή μη εμποτισμένα σε όλες τις εμπορικά διατιθέμενες διαστάσεις.

Διαστάσεις: (38x48mm,48x48mm,48x68mm) / Μήκος: 4m

Πέταβρο

Από ξύλο ελάτης, χρησιμοποιείται ως υπόστρωμα για την μεμβράνη και το μονωτικό υλικό της στέγης

Διαστάσεις: 15×150mm/ Μήκος: 4m

Ραμποτέ

Εισαγωγή ξύλινων επενδύσεων ελάτης από κορυφαία εργοστάσια σκανδιναβικών χωρών σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων για την τοποθέτηση σε ταβάνια, πατώματα ή και στον τοίχο σας,

Προφίλ

Αρμοκάλυπτρα, ξύλινα σοβατεπί, γωνιές , περβάζια, ροζέτες και κορνίζες σε διάφορες διαστάσεις

Laminate

Πατώματα laminate σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων