Η μεμβράνη προστατεύει την στέγη σας προσφέροντας μια επιπλέον προστατευτική στρώση ενάντια στο νερό τις βροχής, στον άνεμο και στον ήλιο καθώς επίσης προσφέρει μεγαλύτερη συνοχή στην δομή της στέγης, Η γκάμα μεμβρανών του group monier περιλαμβάνει αναπνέουσες και ανακλαστικές μεμβράνες ανάλογα με τις ανάγκες τις στέγης σας.
Η χρήση τις σωστής μεμβράνης βοηθά στο να μείνει ο άνεμος και το νερό έξω από την στέγη και φυσικά στην εξοικονόμηση ενέργειας
οι διάφοροι τύποι των μεμβρανών που προσφέρουμε βελτιώνονται συνεχώς για να πληρούν τα συνεχώς αυστηρότερα κριτήρια και τεχνικές απαιτήσεις. η monier ελέγχει την απόδοση των μεμβρανών στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τις και φυσικά υπόκεινται και σε έλεγχο από τους αυστηρότερους οργανισμούς. Όλες έχουν έγκριση και συμβαδίζουν με όλα τα εθνικά κριτήρια στην ευρωπαϊκή ένωση.

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά:

  • Μέγιστη προστασία ενάντια στην βροχή, το χιόνι και την σκόνη
  • Προσφέρει επιπλέον προστασία ενάντια στην μούχλα
  • Τοποθετούνται σε όλα τα είδη κεραμοσκεπών
  • Συμβατά με μεγάλη γκάμα υλικών που χρησιμοποιούνται σε μονωμένες και μη στέγες
Vapotech 160

VAPOTECH

Αναπνέουσα, αδιάβροχη μεμβράνη πολυπροπυλενίου τριών στρώσεων.


DIVOROLL PRO+

DIVOROLL PRO+

Αναπνέουσα, αδιάβροχη μεμβράνη πολυπροπυλενίου τριών στρώσεων με εφαρμογή σε όλους τους τύπους στεγών.

Veltitech clima +

VELTITECH CLIMA +

Ανακλαστική μεμβράνη τριών στρώσεων πλήρως στεγανωτική δυνατότητα ανάκλασης 55% τις θερμότητας.DIVOROLL TECH

DIVOROLL TECH

Μεμβράνη τεσσάρων στρώσεων αποτελείται από τρεις στρώσεις πολυπροπυλενίου και μια ειδική στρώση για την εξαγωγή των υδρατμών από τη στέγη.Ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες. Κόλα στο κάτω μέρος για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή.

DIVOROLL UNIVERSAL S

DIVOROLL UNIVERSAL S

Aναπνέουσα μεμβράνη πολυπροπυλενίου τεσσάρων στρώσεων με εσωτερικό πλέγμα για μεγαλύτερη αντοχή.Ειδική κόλα στο κάτω μέρος για καλύτερη εφαρμογή σε όλους τους τύπους επιφανειών.DIVOROLL TOP RU

DIVOROLL TOP RU

Ειδική μεμβράνη για χαμηλές κλίσεις έως 18%.Αποτελείται από τέσσερις στρώσεις πολυπροπυλενίου,η εφαρμογή γίνεται απόλυτα στεγανή διότι η μεμβράνη διαθέτει ειδικό σύστημα συγκόλλησης (κόλα με κόλα) για την αποφυγή διαρροών.