Θερμοπρόσοψη

Στην εταιρεία μας θα βρείτε το ολοκληρωμένο σύστημα θερμοπρόσοψης των Fibran και της ISOMAT.

Η θερμοπρόσοψη ή τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, εφαρμόζονται στην εξωτερική πλευρά των κτιρίων κατά τη διάρκεια της κατασκευής τους ή ακόμη και μετά την ολοκλήρωσή τους. Η θερμοπρόσοψη σαν διαδικασία έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, κάνοντάς την έτσι το νούμερο ένα τρόπο θερμικής προστασίας των εξωτερικών τοίχων ενός κτιρίου.

Με την θερμοπρόσοψη καταφέρνετε να διατηρείτε την εσωτερική θερμοκρασία του χώρου σας στα επιθυμητά επίπεδα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα, κάνοντας αισθητή οικονομία

Επίσης με τη θερμοπρόσοψη αποφεύγονται και οι θερμογέφυρες που είναι η βασική αιτία θερμικών απωλειών και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μονωτικά υλικά οι εξωτερικές επιφάνειες των τοίχων αδιαβροχοποιούνται και προστατεύονται από συστολές διαστολές.

Η θερμοπρόσοψη ή εξωτερική θερμοπρόσοψη δεν επηρεάζει τον ωφέλιμο χώρο του σπιτιού, αφού τοποθετείται εξωτερικά και δεν εμπλέκεται με κανένα άλλο στάδιο κατασκευής μιας οικοδομής.

Με την μεγάλη ποικιλία τελικών επιχρισμάτων τόσο από άποψη χρωμάτων όσο και από άποψη υφών που παρέχει η ISOMAT μπορείτε να πετύχετε το ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα.