Αντλία Θερμότητας – Therma V Series

Διαιρούμενου τύπου Υψηλών θερμοκρασιών Αντλία θερμότητας

LG HEAT PUMP SPLIT HIGH TEMP

  • Βελτιωμένη απόδοση με παροχή νερού εως 80 °c
  • Τεχνολογία συμπίεσης 2 σταδίων
  • Εξοικονόμηση έως 80%
  • Ισχυρός Συμπιεστής BLDC INVERTER

EΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΩΣ 80%

Οι αντλίες θερμότητας Therma V προσφέρουν την καλύτερη λύση για την θέρμανση οικιών και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, καθώς χάρη στην τεχνολογία της LG Electronics επιτυγχάνουν εξοικονόμηση ενέργειας έως 80%. Η αποδοτικότητα του συστήματος είναι έως και 4 φορές μεγαλύτερη απο αυτή ενός συμβατικού λέβητα, καθώς απορροφά θερμότητα από το περιβάλλον.

power_saving
fan_coil_resized

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΛΕΒΗΤΑ/ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ & FAN COIL UNITS.

Οι αντλίες θερμότητας της LG εφαρμόζουν τόσο σε νέες όσο και σε υφιστάμενες κτιριακές εγκαταστάσεις και είναι συμβατές με οποιαδήποτε υδραυλική εγκατάσταση.
Η εγκατάσταση γίνεται εύκολα και γρήγορα (1-2 ημέρες), ενώ ανάλογα με τον τύπο αντλίας θερμότητας υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με Fan Coil Units, συστήματα καλοριφέρ & ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ηλιακά πάνελ και boiler για κάλυψη του συνόλου των αναγκών σε θέρμανση, κλιματισμό και παροχή ζεστού νερού χρήσης.
Επιπλέον, σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπορείτε να διατηρήσετε το παραδοσιακό σύστημα θέρμανσης ως ενισχυτική πηγή θέρμανσης.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΕΩΣ 80 °C

Η αντλία θερμότητας LG Thema V Υψηλών θερμοκρασιών , χάρη στην την τεχνολογία συμπίεσης 2 σταδίων, μπορεί να παρέχει νερό έως και 80 °C διατηρώντας υψηλό συντελεστή απόδοσης (μέγιστος συντελεστής απόδοσης 4.06).

Picture7_res
paragwgi_zestou-nerou_xrisi

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ 80 °C

Η αντλία θερμότητας LG Thema V Υψηλών θερμοκρασιών μπορεί να συνδεθει με δοχείο αποθήκευσης έτσι ώστε εκτός από τη θέρμανση των χώρων να υποστηρίζει και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης έως 80 °C.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ 2 ΣΤΑΔΙΩΝ

Χάρη στον κύκλο συμπίεσης 2 σταδίων (Ψυκτικά μέσα R410A & R134A) και τη χρήση συμπιεστών υψηλής απόδοσης BLDC, η LG αντλία θερμότητας Therma V Υψηλών θερμοκρασιών είναι η ιδανική λύση σε εφαρμογές αντικατάστασης λέβητα, καθώς επιτυγχάνεται οικονομικά και αποδοτικά παραγωγή ζεστού νερού 80 °C.

texnologia_simpiesis_2-stadion
taxeia_aposiksi

ΤΑΧΕΙΑ ΑΠΟΨΥΞΗ – Αποκλειστική τεχνολογία LG

Με την αποκλειστική τεχνολογία της LG για τον ελέγχο του συμπιεστή R134A , ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόψυξης είναι σημαντικά μικρότερος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ

Με τη λειτουργία αντιστάθμισης, η θερμοκρασία του νερού προσαρμόζεται ανάλογα με την μεταβολή της εξωτερικής θερμοκρασίας. Σε περίπτωση που η εξωτερική θερμοκρασία μειωθεί , η θερμοκρασία του προσαγόμενου νερού (και κατά συνέπεια και η απόδοση θέρμανσης) θα αυξηθεί αυτόματα έτσι ώστε να διατηρήθούν οι ιδανικές συνθήκες εντός του σπιτιού. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα ατνλιών θερμότητας LG Therma V και δεν χρειάζεται προμηθεια πρόσθετου εξοπλισμού.

antistathmisi_res
antilegionela

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ANTI-LEGIONELLA

Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας Anti-legionella, η αντλιά θερμότητας LG Therma V θα θερμαίνει μία φορά την εβδομάδα ολόκληρο το δοχείο αποθήκευσης ζεστού νερού χρήσης, έως ότου το νερό φτάσει στους 80 °C , οπότε και εξοντώνεται το βακτήριο της λεγιονέλλας.

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ BLDC INVERTER

Η αντλία θερμότητας LG Therma V είναι εξοπλισμένη με έναν ισχυρό συμπιεστή BLDC Inverter. Ο συμπιεστής αυτός έχει βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με ένα συμπιεστή AC ενώ είναι σχεδιασμένος για καλύτερη εποχική αποδοτικότητα.

BLCD_INVERTER
leitoyrgia_ektaths_anagkis

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Ακόμα και σε περίπτωση ξαφνικής βλάβης στο προϊόν, η αντλία θερμότητας LG Therma V εξασφαλίζει σταθερή λειτουργία θέρμανσης με την εφαρμογή ελέγχου έκτακτης ανάγκης σε 2 βήματα.

Ο σχεδιασμός, τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

 

*O εξοπλισμός περιέχει φθοριούχα αέρια του θερμοκηπίου. Χημική ονομασία : R410A / R134A