ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ

Κεραμίδια

Η Εταιρία μας εισάγει και διαθέτει σε όλη την ελληνική αγορά τα κορυφαίας ποιότητας αντοχής και αισθητικής κεραμίδια τον εταιριών WIERER,BRAAS,FBM και BRAMAK από το 1988.
περισσότερα

Μεμβράνες

Για την απόλυτη προστασία τις στέγης σας διαθέτουμε σε αποκλειστικότητα τις κορυφαίες μεμβράνες του Group Monier σε μεγάλη ποικιλία για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης σας.
περισσότερα

Ξυλεία

Στις εγκατάστασεις μας θα βρείτε ευρωπαϊκή πριστή ξυλεία στέγης, εμφανή ξυλεία, σύνθετη ξυλεία καθώς και ταβάνια,πατώματα και laminate.
περισσότερα

Μονωτικά

Στην εταιρία μας θα βρείτε λύσεις μόνωσης για τη στέγη σας, τι Θερμοπρόσοψη και τι ταράτσα με όλη τη γκάμα προϊόντων της FIBRAN,ISOMAT,ALCHEMICA και INDEX.
περισσότερα

Είδη Στέγασης

Ασφαλτικά κεραμίδια σε διάφορα σχέδια και χρώματα για λύση χαμηλού βάρους όπως επίσης panel και τσίγκος για βιομηχανικά κτίρια αποθήκες και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.
περισσότερα

Υδρορροές

Υδρορροές αλουμινίου βαρέως τύπου με ηλεκτροστατική βαφή τις hydroalumin όπως επίσης και απλές υδρορροές αλουμινίου.
περισσότερα

Αδρανή Υλικά

Από εμάς μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα αδρανή υλικά και τα είδη ξηράς δόμησης.
περισσότερα

Θέρμανση

Στην έκθεση μας μπορείτε να βρείτε σόμπες και λέβητες πέλλετ της εταιρείας Ravelli και Progetto Pellet, τζάκια αερόθερμα και υδραυλικά τον climacalor, sithec και edilkamin όπως επίσης και μεγάλη γκάμα από ξυλόσομπες.
περισσότερα

 


Η Εταιρεία

            Από το 1988 η εταιρεία ΜΠΕΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ δραστηριοποιείται στην εισαγωγή,εμπορία και χονδρική πώληση σε καταστήματα οικοδομικών υλικών σε όλη την Ελλάδα καθώς και λιανικής στον νομό Άρτας των Ιταλικών τσιμεντένιων κεραμιδιών WIERER και Αυστριακών BRAMAC και πήλινων των BRAAS, FBM θυγατρικές του ομίλου Lafarge-Roofing-Monier.
Σίγουρα είμαστε οι υπεύθυνοι για την επανάσταση στο χώρο της στέγης που έγινε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αφού πρώτοι προωθήσαμε πανελλαδικά τα τσιμεντένια κεραμίδια.
Δώσαμε λύση με τα τσιμεντένια κεραμίδια της WIERER στις ψυχρότερες περιοχές της Ελλάδας διότι το κεραμίδι έχει μηδενική απορροφητικότητα νερού, αποφεύγοντας έτσι συστολή-διαστολή στις χαμηλές θερμοκρασίες δίνοντάς του γραπτή εγγύηση σε θέμα πάγου για 30 χρόνια.Επίσης η 30 χρόνια γραπτή εγγύηση από την WIERER καλύπτει το προϊόν σε θέμα αντοχής στην κάμψη και σε υδατοπερατότητα από την μάζα του υλικού. Δώσαμε λύση επίσης σε θέματα αισθητικής του σπιτιού σας αφού με την μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε, ικανοποιούμε κάθε σκέψη για μοντέρνο ή παραδοσιακό σπίτι καθώς και για αναπαλαιώσεις και διατηρητέα κτίρια.
Η MONIER έχει επενδύσει σημαντικά ποσά για την τέλεια και βιώσιμη στέγη με επιστήμονες που κάνουν μελέτες και έρευνες για καινούρια υλικά όπως μεμβράνες, μονώσεις με γραφίτη με αλουμίνιο για ανάκλαση της θερμοκρασίας, σωστό εξαερισμό της στέγης, έτοιμες καμινάδες που εφαρμόζουν τέλεια στα κεραμίδια WIERER, μέχρι και οικολογικά κεραμίδια με τιτάνιο στην επιφάνειά τους που απορροφά την μόλυνση της ατμόσφαιρας ιδανικά για μεγάλες πόλεις. Ακόμη υπάρχουν κεραμίδια για ελάχιστη κλίση στέγης 10% και με χαμηλό βάρος. Εκτός της εγγύησης των 30 ετών του εργοστασίου για τα κεραμίδια μας δίνεται και δεκαπενταετής επέκταση όταν χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το σύστημα στέγης WIERER δηλαδή μεμβράνες-μόνωση-εξαερισμός στέγης-κεραμίδια. Με τεχνογνωσία και εμπειρία από το 1919 η Monier παράγει όλα αυτά τα προϊόντα σε 152 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο μη έχοντας ανταγωνισμό σε αντοχή, ποιότητα, αισθητική των προϊόντων της και κατέχοντας όλες τις πιστοποιήσεις ISO 9001-ISO 14001-CE που την καθιστούν πρώτη στο χώρο της στέγης Παγκοσμίως.
Επίσης η Monier με την BRAAS κατασκευάζει πήλινα κεραμίδια με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα με την μεγαλύτερη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων, συνδυάζοντας έτσι την τεχνολογία με την παράδοση καλύπτοντας τα προϊόντα της με 10χρονη γραπτή εγγύηση εργοστασίου. Έτσι λοιπόν από την έδρα της εταιρείας μας από το 3ο χλμ Άρτας-Ιωαννίνων προμηθεύουμε σε όλη την Ελλάδα σε αντιπροσώπους μας τα προϊόντα των MONIER-LAFARGE ROOFING παρέχοντας στον Έλληνα που κτίζει σπίτι, το καλύτερο σύστημα στέγης για μια άνετη διαμονή χωρίς προβλήματα σε βάθος χρόνου.
Επιπλέον η εταιρεία μας έχει μπει δυναμικά στον χώρο της Λιανικής πώλησης προσφέροντας οτιδήποτε χρειαστείτε για την στέγη σας και όχι μόνο καθώς στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη ξυλείας, μόνωσης, οικοδομικών υλικών και συστημάτων θέρμανσης πάντα με την εγγύηση που δίνει η πολυετής σταθερή πορεία μας.

Τι Παρέχουμε:

  • Τσιμεντένια και πήλινα κεραμίδια εισαγωγής
  • Μεμβράνες κεραμοσκεπής
  • Μεγάλη γκάμα σε ξυλεία στέγης
  • Μονωτικά για όλες τις ανάγκες σας
  • Εναλλακτικά συστήματα στέγασης
  • Αδρανή υλικά
  • Ξηρά δόμηση
  • Ενεργειακά συστήματα θέρμανσης

Οι συνεργάτες μας:

WIERER, BRAMAC, FBM, BRAAS, FIBRAN, ISOMAT, ALCHEMICA, POLKY, STORAENSO, IKO, BONDEX, TECHONOGIPS, SHERA, RAVELLI, PROGETTO PELLET, EDILKAMIN, CLIMACALOR, SITHEC, SALGUEDA, METLOR, MBS, LG, ECOSYSTEM, HELIOSOL


Τα έργα μας:

coppo_di_francia_corallo
coppo_di_grecia_vecchio
coppo_domus
doppia_romana2
coppo_di_grecia_siciliano1
doppia_romana_γκρι

Δείτε περισσότερο υλικό φωτογραφιών

Εδώ